Creu Roja tira endavant accions per aconseguir una tornada a l'escola el més normalitzada possible i ha fet arribar material escolar a prop de 400 infants de Manresa i ajuts escolars a gairebé 40.

Per una banda, ha proporcionat ajuts escolars a prop de 40 infants i adolescents. Aquests programa contempla ajudes que es destinen a la compra de llibres de forma prioritària, però també altres conceptes com matrícules, quotes d'AMPA i material escolar, una depesa que, en molts casos, no poden assumir les famílies en situació de dificultat.

D'altra banda, 380 infants de 13 escoles diferents han rebut, a través de l'escola o de Creu Roja a Manresa, lots de material escolar adaptats a les seves edats i, sempre que és possible, a les demandes específiques dels centres.

A més, el projecte de Petita Infància, que atén famílies d'infants i nadons de 0 a 3 anys, fa una crida a portar cotxets de nadó i bressols per poder atendre les demandes que té l'entitat. El projecte de Petita Infància recull estris per donar-los a famílies amb nadons que els necessiten.