El Kursaal va ser l'escenari de l'acte de graduació dels 113 estudiants que van acabar els estudis el curs passat a la UPC Manresa.

A l'arribada, els assistents van poder conèixer associacions d'estudiants del centre i, ja a l'interior del teatre, van ser rebuts a l'escenari per una pancarta amb el lema «Despertem joves talents». En el decurs de la vetllada es van premiar els millors treballs de final de grau i màster i expedients acadèmics. Entre aquests, l'estudiant amb el millor expedient de la promoció, Jordi Samaniego, graduat en Enginyeria de Sistemes TIC.

L'alcalde Valentí Junyent; Gemma Fargas, vicerectora de Responsabilitat Social i Igualtat a la UPC, i Rosa Argelaguet, directora de la UPC Manresa, van presidir la taula presidencial, on també van ser els padrins de la promoció: Ricard Font, president del consell d'administració dels FGC, i Xavier Obradors, físic manresà i director de l'Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB). La graduació va finalitzar amb els castellers Penjats del Campus.