El Campi qui Jugui 2019 ja té la imatge il·lustrativa de la seva 34a edició, que estarà dedicada a les tradicions del Bages. La signen la manresana Cristina Sànchez Safra i la sallentina Gisela Carmona Murcia. Les dues joves han estat guanyadores del concurs convocat per segona vegada per l'Associació Campi qui Jugui de Manresa, organitzadora del saló de la infància i la joventut, que tindrà lloc al Complex Vell Congost del 27 de desembre al 4 de gener.

Ambdues han rebut una dotació de 300 euros, un premi que ha estat lliurat per la regidora d'Infància, Joventut i Persones Grans de l'Ajuntament de Manresa, Rosa Maria Ortega amb la presència del representant de l'Associació Campi qui Jugui Lluís Thomen.

Les imatges presentades al concurs havien d'estar inspirades en les tradicions del Bages, eix temàtic de la propera edició del Saló de la Infància i la Joventut de Manresa. La imatge guanyadora il·lustra uns infants exploradors que imaginen símbols significatius de la comarca del Bages, com les muntanyes de Montserrat, la seu de Manresa, el castell de Cardona, així com els dos rius principals que alimenten el Bages: el Llobregat i el Cardener.

Darrerament, la manresana Cristina Sànchez ja havia guanyat altres de premis de cartells com el d'Estiu Jove de Manresa Jove.