Demà, a 2/4 de 6 la tarda, tindrà lloc la inauguració oficial de la pista de gel situada a la plaça de Sant Domènec, que hi funciona des del 22 de novembre i hi romandrà fins al 12 de gener. A la mateixa hora es farà l'encesa de la il·luminació nadalenca.

Gestionada per segon any consecutiu per la UBIC (l'Ajuntament se'n va fer càrrec els dos primers anys), els establiments que formen part de l'ens comercial tenen a la seva disposició tiquets per repartir entre la clientela per gaudir de la instal·lació en uns dies concrets amb un 50% de descompte del preu per patinar, que és de 7 euros (tiquet bronze); un 100% de descompte en uns dies concrets (tiquet plata) i un 100% de descompte qualsevol dia (tiquet or). A banda, amb aquest tiquet, els ciutadans que deixin el cotxe als aparcaments Puigmercadal, Centre Històric, Seu, Farola i Quatre Cantons gaudiran d'una hora gratuïta de pàrquing. Caldrà que presentin els dos tiquets -el del pàrquing i el dels botiguers- a la taquilla de la pista de gel, on els donaran un altre tiquet per validar directament a la màquina.

Els patinadors que deixin el nom i telèfon apuntats als tiquets en una urna que hi ha a la pista entraran en el sorteig de 12 entrades dobles per anar als multicinemes Bages Centre, deu entrades dobles pel Kursaal i un abonament per a tota la temporada 2019-2020 del Bàsquet Manresa. El sorteig es farà el dia 11 de gener.