L'antiga fàbrica de l'Anònima ha fet, aquest dissabte, jornada completa. Des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre l'espai s'ha convertit en una zona de mercat i lleure dedicat especialment a infants i les famílies.

Sota el nom d'El Petit Sarau, el projecte iniciat per cinc mares emprenedores ja fa tres edicions que se celebra. Tanmateix, la d'enguany ha estat la primera que s'ha fet en un espai tan gran, que ha permès una major participació de comerços, amb un total trenta-cinc paradetes. Pilar Rodríguez, una de les cinc pioneres, ha assegurat que l'assistència va tenir un ritme frenètic durant tot el dia i ha fet palesa la necessitat de fer de Manresa una ciutat amb més iniciatives pels infants. «Tothom qui ha vingut ens ha felicitat i ens ha demanat que féssim més actes com aquest», ha dit Rodríguez.

Al llarg del dia s'han dut a terme diversos tallers pels infants que han durat tot el dia, com ara l'estampació de fruites i pintura facial. Però també s'ha apel·lat durant tot el dia als pares, amb xerrades dirigides a ells, per exemple, de gestió emocional i de primers auxilis per a infants. Totes elles han tingut una participació molt alta. L'escenari, situat a l'interior, també ha tingut molt bona rebuda, amb els trucs de màgia d'en Màgic Pol, al matí, i amb el concert infantil a les sis de la tarda.Com en tot esdeveniment, no hi han faltat els foodtrucks que servien menjar i beure.