Aquest dilluns al migdia s'ha rubricat un acord de col·laboració entre la Fundació Joviat i la Fundació Convent de Santa Clara. A banda de la col·laboració que mantenen des de fa anys, l'escola ha atorgat avui les dues primeres beques que porten el nom del fundador de Joviat, Josep Vilaseca Atset. Aquest curs, el centre celebra 60 anys de la seva fundació.

Els primers alumnes beneficiats amb la nova beca són joves que estan a la residència de la fundació de Santa Clara. A primer de batxillerat hi ha Khalid Ait Hammou, i a primer curs d'Hoteleria, Yassine Krarim. Tots dos s'han mostrat molt contents de tenir aquesta oportunitat i han assegurat que s'estant esforçant molt.

José Antonio González, tutor dels dos alumnes i molt bon professor i amic de la Joviat, s'ha convertit una vegada jubilat en un actiu que ha passat de la Joviat a la fundació liderada per sor Lucia Caram. González és el responsable de la formació i l'acompanyament de la Fundació del Convent de Santa Clara. Caram ha destacat que "és tutor, conseller i pare d'aquests nois". A la presentació també hi han participat Jordi Vilaseca, director Pedagògic de la Joviat, i Gabriel Prat, president de la Fundació Convent de Santa Clara

A banda dels dos joves esmentats, n'hi ha tres més matriculats en tres cursos de formació ocupacional, són cursos 100% subvencionats pel SOC per a persones en situació d'atur amb l'objectiu de formar-se i d'inserir-se professionalment.

Joviat també col·labora amb la Fundació Convent de Santa Clara amb alumnat d'ESO en el gran recapte d'aliments, celebrat fa poc. I, des de fa tres anys, facilita el trasllat de persones de la plataforma d'aliments a Barcelona per revisar-se la vista a la Fundació Ramon Martí Bonet.