Fins a quatre trajectes entre la Universitat Autònoma de Barcelona i Manresa ha realitzat un autobús de Sagalés amb goteres. Regió7 ha tingut accés a un vídeo que mostra dos degotalls al sostre d'un bus que ahir feia el recorregut UAB-Manresa, a la part que toca a les finestres. L'aigua queia directament sobre els seients de la banda esquerra del vehicle. Preguntada per aquest diari sobre l'incident, la companyia ha assegurat que no havia rebut la queixa de cap passatger.

Ricard Costa, director de Castellà i Transbages, dues operadores de transport que formen part de Sagalés, ha explicat que aquest autobús va efectuar fins a tres trajectes complets ahir i un altre aquest matí sense que ningú avisés el xòfer que hi havia goteres. «Ho hem comprovat aquest matí i hem vist que la silicona que uneix les juntes de la part de dalt de les finestres està desgastada. L'aigua deu haver entrat per aquí», ha confirmat Costa. El responsable ha detallat que, un cop detectada l'avaria, s'ha portat el vehicle a reparar.

Les imatges del vídeo corresponen al trajecte que va fer ahir aquest bus entre la universitat i la capital del Bages, a les 3 del migdia. Davant la queixa d'alguns estudiants que es tracta d'un vehicle «molt vell», Costa ha explicat que aquest bus té uns deu anys i fa temps que està incorporat al servei de transport que uneix Manresa amb la UAB. Tot i així, el director de Castellà ha puntualitzat que la flota de busos que realitza aquest trajecte és bastant nova i que la majoria de vehicles tenen uns tres anys.