L'Ajuntament de Manresa iniciarà dilluns treballs de millora de la mobilitat i la seguretat del trànsit al barri de Sant Pau.

Se senyalitzarà que els vehicles no podran a circular a més de 30 per hora, nous passos de vianants, s'instal·laran reductors de velocitat i es canviarà de sentit el trànsit al carrer Doctor Tarrés

L'actuació que durà a terme la secció de mobilitat de l'Ajuntament tindrà una durada d'una setmana. La senyalització de la zona 30 serà tant horitzontal com vertical i també se senyalitzarà horitzontalment indicadors de prioritat a les cruïlles. Els reductors de velocitat seran bandes transversals.

Pel que fa a la modificació de sentit del trànsit del carrer Doctor Tarrés, passarà de doble sentit de circulació a sentit únic en tot el vial en direcció al carrer Font dels Llops.

Cal recordar que l'Associació de Veïns de Sant Pau va demanar l'actuació de l'Ajuntament per repensar la mobilitat al barri i així aconseguir una millor accessibilitat (vegeu Regió7 del 12 de novembre), entre altres temes. Una altra actuació que van reclamar va ser «adequar el sentit de circulació dels carrers del barri».