El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, i el tresorer Manresa + Comerç, Antoni Sala, acompanyats de representants de l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer i altres demències, han presentat a l’oficina Store Passeig Pere III de CaixaBank a Manresa la campanya Nadal Solidari, que es durà a terme aquestes festes nadalenques a la ciutat.

La campanya Nadal Solidari que va començar el passat 2 de desembre es manté fins al 5 de gener de 2020, i consisteix en destinar un euro per cada 30€ de compra realitzada amb targetes als establiments associats a Manresa+Comerç.

Els diners recaptats es destinaran a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer i altres demències del Bages, Berguedà, Moianès i Solsonès, per ajudar a millorar la qualitat de vida dels malalts d’Alzheimer i altres demències, i donar suport a les seves famílies.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha destacat el compromís de CaixaBank i l’Obra Social “la Caixa” amb el territori a través d’iniciatives com la campanya Nadal Solidari. El tresorer d’UBIC Manresa, Antoni Sala, per la seva banda, ha assegurat que la campanya és una manera de mostrar el suport dels comerços de Manresa a les entitats socials, i ha posat de relleu la bona acceptació que tenen aquest tipus de campanyes solidàries entre els comerços.

Manresa+Comerç

Manresa + Comerç aplega 250 establiments de la ciutat, i es dedica a vetllar pels interessos dels comerciants i botiguers de Manresa, a més d’oferir cursos i jornades de formació pels seus associats i organitzar fires i altres esdeveniments per promoure el comerç local.

Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer i altres demències

L’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer i altres demències del Bages, Berguedà, Moianès i Solsonès té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les famílies i les persones amb diagnòstic d’Alzheimer, contribuir a sensibilitzar la societat sobre la malaltia, donar a conèixer què és la demència, i col·laborar amb les institucions de les comarques per a la millora de recursos assistencials i per a una cobertura real de les necessitats.

CaixaBank, referent en banca socialment responsable

CaixaBank és una entitat amb una vocació profundament social. Fruit de l'herència que ha rebut, l'entitat manté una actitud de servei a la societat i als seus clients. Per això té un compromís amb la inclusió financera i és l'única entitat present en el 100% de les poblacions de més de 10.000 habitants i en el 94% de les de més de 5.000. És també l'única entitat que ofereix microcrèdits a persones sense garanties ni avals, a través de MicroBank, per a ajudar-los a impulsar els seus projectes personals i professionals. Manté un compromís amb la cultura financera a través de múltiples iniciatives, per a ajudar al fet que les persones prenguin millors decisions en la gestió de la seva economia. I el 46% de la seva plantilla participa en tasques de voluntariat durant les setmanes socials que organitza CaixaBank i en les múltiples accions que proposa l'Associació de Voluntaris de “la Caixa” durant tot l'any.

CaixaBank destaca per la seva actuació responsable i així li ho reconeixen els principals organismes internacionals. L'índex de sostenibilitat mundial Dow Jones Sustainability Index la situa entre els 16 millors bancs mundials i entre els quatre millors europeus en termes de responsabilitat corporativa. L'organització internacional CDP, per part seva, la inclou com a empresa líder contra el canvi climàtic.