El CAE va participar ahir dilluns en l'acte de celebració dels 25 anys del Pla de Formació de l'Associacionisme i Voluntariat de Catalunya (PFAVC) que va tenir lloc a la seu del Consell de Garanties Estatutàries de Catalunya, a Barcelona. Un acte on van assistir totes les entitats col·laboradores per posar en valor la feina feta durant aquests 25 anys.

El PFAVC va ser creat l'any 1994 amb l'objectiu d'afavorir i promoure la formació de les persones voluntàries i facilita a les persones voluntàries i/o vinculades al sector associatiu l'accés a un catàleg d'accions formatives associades als diversos àmbits de la intervenció voluntària i a la gestió de l'entitat. Per a la seva execució compta amb la col·laboració d'una xarxa d'escoles i entitats de formació repartides per tot el territori.

El CAE va ser una de les primeres escoles de formació de voluntariat que va ser reconeguda -precisament el mateix any 1994- i des de llavors ha anat programant i executant de manera ininterrompuda accions formatives reconegudes dins del PFVAC. Només en els darrers cinc anys, el CAE ha dut a terme 11 cursos del PFAVC, amb uns 300 participants que s'han pogut formar en els àmbits del lleure, el joc i la gestió associativa.