La Secció de Mobilitat de l'Ajuntament de Manresa ha comunicat que aquest dimecres, 18 de desembre, es realitzaran els treballs de senyalització vertical i horitzontal per a la modificació de la regulació de zona blava a zona verda mixta de l'aparcament del solar esquerra del carrer de la Dama.

La zona verda mixta és una zona reservada les 24 hores del dia a residents amb distintiu de zona verda, excepte els feiners en horari de regulació de zona blava - de 9 a 13.30 i de 16 a 20 h- que també hi podran estacionar els no residents amb el tiquet obligatori corresponent.

Les 23 places de zona verda mixta estan situades a la zona esquerra del carrer de la Dama (entrant des del carrer Joc de la Pilota). A la zona dreta d'aquest estacionament es mantenen les 19 places de zona blava actuals. L'actuació preveu la creació de 4 noves places de zona blava al carrer Llussà.

Aquesta actuació té la voluntat de facilitar l'estacionament a residents del Centre Històric i suplementar la pèrdua de places de zona verda mixta arran de la instal·lació del Cruyff Court Manel Estiarte a la plaça Milcentenari.