La cadena Cuatro emet a diari el programa "Mujeres y hombres y viceversa". Un dels participants en l'edició actual és el manresà d'adopció nascut al Brasil Lucas Henrique Vargas Da Rosa. El Lucas, que té 22 anys i que fa 14 anys que resideix a Manresa, explica que fa un parell de setmanes que participa al programa, on és un dels pretendents de les dues tronistes que hi ha. L'objectiu del concurs, que s'emet de dilluns a divendres, a 3/4 d'1 del migdia, és aconseguir una cita i acabar sent parella dels anomenats tronistes, tant homes com dones.

El Lucas comenta que va decidir presentar-se als càstings de "Mujeres y hombres y viceversa" per "mostrar a la societat que no tot és el físic i un rostre bonic, i que algú pot ser alguna cosa més per la seva personalitat i sinceritat". En definitiva, remarca, "sent tu mateix" en un món, el de la televisió, on hi ha "molta mentida".

El jove, que és el primer cop que participa en un programa televisiu, afirma que "és una experiència molt bona" que "recomano a tothom qui tingui ganes de veure" com funciona aquest món per dins.

Anteriorment, ha fet de model i ha participat en altres càstings.