Tal com es va anunciar recentment, amb motiu de la campanya comercial de Nadal 2019, l'Ajuntament estableix a partir d'aquest dissabte, 21 de desembre, i fins al proper 7 de gener, un operatiu que consisteix a restringir el trànsit de vehicles al carrer d'Àngel Guimerà, que serà zona preferent de vianants, cada dia de 10 del matí a 9 del vespre. Es mantindrà l'accés al carrer del servei de bus urbà, taxis, residents, recollida de residus i vehicles autoritzats.

Aquest operatiu comportarà els següents canvis de mobilitat:

  • Tall de trànsit de vehicles en el tram de carrer Guimerà, cada dia de 10 a 21 h. Es desviarà el trànsit de vehicles al Passeig Pere III en direcció al carrer Canyelles i carrer Circumval·lació. S'anul·larà la zona blava, l'estacionament de motocicletes i les zones de càrrega i descàrrega en l'horari de tancament (de Pg. Pere III-c. Canyelles a c. Guimerà-Muralla).
  • Es mantindrà l'accés al carrer Guimerà de: Servei de transport públic urbà Bus Manresa, servei de taxis, residents, serveis de recollida de residus i neteja i els vehicles autoritzats per mobilitat reduïda.
  • Les operacions de càrrega i descàrrega es realitzaran fora de l'horari de tancament.
  • S'instal·larà senyalització informativa indicant els dies de l'operatiu, el desviament i els accessos permesos
  • La parada de taxis es traslladarà al mateix carrer Guimerà a la vorera situada davant de l'actual parada.

D'altra banda, es comunica que amb motiu dels treballs d'instal·lació d'elements de decoració al carrer Guimerà, el divendres, 20 de desembre es prohibirà l'estacionament ambdós costats del carrer, entre Crist Rei i el carrer de Sant Joan Baptista La Salle, per tal de mantenir el trànsit de vehicles.