Diversos veïns i veïnes del barri de les Escodines han participat aquest migdia en les tasques finals d'enjardinament del parterre de la plaça del Salt, que ha estat arranjat els darrers dies per part del servei de Jardineria de l'Ajuntament. Es tracta d'una acció d'embelliment de l'espai, que el consistori vol repetir en altres zones de la ciutat.

El parterre de la plaça del Salt, a les Escodines estrena una imatge molt més acurada que la presentava fins avui. Aquest migdia, veïns i veïnes del barri hi han plantat algunes plantes i arbustos, una tasca que ha culminat de manera participativa l'enjardinament de la zona.

Prèviament, els equips de jardineria de l'Ajuntament ja havien fet una intervenció al parterre, els darrers dies. Concretament, es van arrencar les males herbes, s'hi va aportar terra nova, es va aixecar l'olivera que hi ha al parterre i es va estimular les arrels perquè arrelin millor, i s'hi va instal·lar un sistema de rec antiherbes. La feina que quedava per completar l'enjardinament és que han portat a terme avui els veïns.

A la plantada hi han participat, a banda de veïns i veïnes i tècnics del servei de jardineria, el regidor de Ciutat Verda, Pol Huguet, i la presidenta de l'Associació de Veïns de les Escodines, Carme Carrió. Huguet ha destacat que "es tracta d'un projecte que la regidoria tenia present des del juny, i que dins les moltes actuacions previstes teniem ganes de prioritzar aquesta". Per la seva banda, Carrió ha explicat que "es tracta d'una manera de crear bellesa al veïnat".

De manera anàloga, l'Ajuntament té intenció de fer altres accions de millora de l'enjardinament en altres zones de la ciutat.