Entre aquest dissabte i el 7 de gener, com ja es va informar (vegeu edició del 28 de novembre passat), es restringirà el trànsit a una part dels vehicles al carrer d'Àngel Guimerà, que serà zona preferent de vianants, de les 10 del matí a les 9 del vespre.

D'altra banda, amb motiu dels treballs d'instal·lació d'elements de decoració en aquest vial, demà es prohibirà l'estacionament a ambdós costats de la calçada entre Crist Rei i el carrer de Sant Joan Baptista La Salle (Esquilets) per mantenir el trànsit de vehicles.

A partir de demà i fins al 7 de gener es mantindrà l'accés al car-rer del transport públic urbà, servei de taxis, residents, serveis de recollida de residus i neteja i vehicles autoritzats per temes de mobilitat reduïda. Pel que fa a la resta, es desviarà el trànsit al passeig de Pere III en direcció al carrer de Canyelles i al de Circumval·lació, i s'anul·larà la zona blava, l'estacionament de motocicletes i les zones de càrrega i descàrrega en l'horari de tancament (del passeig de Pere III-carrer de Canyelles a Guimerà-Muralla).

Pel que fa a les operacions de càrrega i descàrrega, es realitzaran fora de l'horari de tancament. S'instal·larà senyalització informativa indicant els dies de l'operatiu, el desviament i els accessos permesos, i la parada de taxis es traslladarà al mateix carrer Guimerà, però a la vorera situada davant de l'actual parada.