Esquerra Republicana a Manresa ha renovat part de la seva executiva. La presidència continuarà a mans de Ramon Fontdevila, que va assumir el càrrec a mitjan 2015. «S'ha compromès a continuar la tasca que va iniciar el 2015 fins a la pròxima tardor, per tal d'acompanyar Marc Aloy, que el juny vinent es convertrià en l'alcalde de Manresa, fins al final d'un trajecte que es va començar a trenar ara fa dos anys», ha comunicat Esquerra a Manresa a través d'un comunicat.

Juntament amb Fontdevila repeteixen a l'executiva Miquel León, Manel Tàpia, Teresa Sánchez, Ferran Martínez i Sílvia Sanfeliu. I s'hi incorporen «cares noves, persones que s'han anat sumant al projecte republicà des de la darrera campanya electoral», segons Esquerra. Es tracta de Mireia Vila, Josep Tomàs, Mariona Descarrega, Sílvia Fernández i l'actual regidora de Recursos Humans i de Govern Obert de l'Ajuntament de Manresa, Muntsa Clotet. També formarà part de la nova executiva local Marc Aloy, com a president del Grup Municipal d'Esquerra, i Queralt Torres, en representació de Jovent Republicà.

Per a Esquerra, l'equip acumula experiència i aporta també «una renovació que assegura nous reptes i idees». Així mateix «la nova executiva agafa el compromís de continuar fent créixer el projecte republicà a Manresa i de donar el suport necessari al grup municipal que, amb l'alcaldia, augmentarà les seves responsabilitats envers la ciutat.

La composició de l'executiva, escollida a l'assemblea celebrada aquesta setmana, és: Ramon Fontdevila, president; Mireia Vila, secretària d'Organització; Manel Tàpia, secretari de Finances; Josep Tomàs, secretari d'Imatge i Comunicació; Muntsa Clotet, secretària de Política Municipal; Mariona Descarrega, secretària de Dona; Teresa Sánchez, secretària de Gent Gran i Barris; Sílvia Fernández, secretària de Nova Ciutadania; Ferran Martínez, secretari de Militància; Miquel León, secretari de Planificació Estratègica; Sílvia Sanfeliu, secretària de Cultura; Marc Aloy, president del grup municipal; i Queralt Torres, de Jovent Republicà.