La plaça 11 de Setembre de Manresa torna a estar sense estelada. En aquesta ocasió no només falta l'ensenya sinó també el màstil. Dilluns el pal era a terra i va ser retirat per l'Ajuntament, que assegura que passat festes el reposarà.

Es tracta d'un nou episodi dels viscuts a la plaça 11 de Setembre, que per acord de ple llueix una estelada en solitari sense tenir al costat cap altra bandera. L'estelada ha estat sostreta més de mitja dotzena de vegades, en ocasions els actes vandàlics han fet que el pal onegi sol durant setmanes, sense l'ensenya.

Tard o d'hora es reposa per complir el mandat del ple municipal del 2012, que va aprovar col·locar-la i també que presidís la celebració de totes les Diades a la mateixa plaça.

L'estelada ha estat sostreta en ocasions tot i que s'havien aplicat mesures per intentar dissuadir qui intentés fer-ho. Un dels cops es va col·locar el mateix dia de la Diada a primera hora del matí i es va col·locar una extensió al pal d'un metre de llargada perquè no s'hi pogués arribar amb tanta facilitat amb una escala. Tanmateix un grup d'ultres del Penedès va sostreure l'estelada durant la matinada. Ho van fer amb una perxa.

Un dels cops ultres bagencs s'hi van enfilar a pols i van arrancar l'estelada. A final del mateix mes van treure una estelada i una senyera que hi havien reposat membres dels CDR. A mitjanit, quan les tornaven a col·locar, un grup d'ultres va protagonitzar una agressió contra una colla d'independentistes que els van recriminar l'acció.

L'Ajuntament va reposar l'estelada i va untar el pal amb una mena de greix per evitar que ningú s'hi enfilés. Però també va tornar a desaparèixer.