A la botiga d'articles eròtics La Poma d'Eva de Manresa fa quinze dies que van esgotar els succionadors de clítoris de les dues marques que venien: Womanizer i Satisfyer. No en tornaran a tenir fins passades les festes, amb un marge de temps d'entre quinze dies i un mes.

Un dels dos responsables del negoci, Josep Coba, assegurava ahir que el ja famós Satisfyer s'ha convertit en «el regal estrella» de les festes. «És exagerat. N'hem venut moltíssims». Celebrava que el nivell de les vendes que estan tenint aquests dies es pot comparar amb alguns dels millors Nadals abans de la crisi.

Per donar resposta a la demanda de la clientela, una vegada esgotats els models que tenien a la seva disposició, han hagut de recórrer a una altra marca que està considerada la més cara del món en aquest tipus d'articles, apuntava Coba. Es diu Lelo, i fins i tot hi ha un disseny de succionador de clítoris fet d'or i un que inclou diamants. Un luxe que només queda a l'abast de les butxaques més folgades o bé d'algú que hagi tingut sort en el darrer sorteig de la loteria de Nadal...

El cas de la botiga manresana, que fa cinc anys que ven succionadors de clítoris, tot i que aquest 2019 s'hagin posat de moda, no és únic, puntualitzava Coba quant al fet que no els en quedin existències. «Com que el proveïdor en subministra a totes les botigues d'Espanya, s'han anat acabant perquè n'ha hagut de deixar uns quants a tot arreu», atès que ha estat un èxit molt generalitzat. Cal recordar que el Satisfyer es va convertir en un dels productes estrella de les vendes del Black Fridey i del Cyber Monday.

De la marca Lelo, ahir a La Poma d'Eva tenien tres models de succionador, un de 99 euros, un de 119 i un altre de 149. Aquest article eròtic per a dones, segons explicava Alba Barris Esparbé, la sòcia de Coba al negoci, ha tingut tant èxit perquè és cent per cent efectiu a l'hora de provocar l'orgasme. Regió7 en va informar en l'edició del dia 6 passat.