La sala Els Carlins de Manresa acollirà aquesta tarda la tercera funció de Nadal dels Pastorets. Ho farà amb la platea plena, igual que les dues anteriors: la del dia de Sant Esteve i la d'ahir, que també es van omplir amb 220 persones. Són algunes localitats menys de les que hi cabien abans de la millora a la sala. A canvi, el públic ha guanyat comoditat i qualitat.

Josep Soler, president del patronat dels Carlins, es mostrava ahir molt satisfet de la rebuda dels canvis introduïts en la posada en escena d'enguany, que ha incorporat projeccions i alguna actuació de circ amb teles aèries. A més a més, la majoria dels personatges principals són nous i n'hi ha un, representat habitualment per un home, el de Llucifer, que en aquesta edició el fa una dona. Soler explicava que no és la primera vegada que passa i que és una manera de «trencar estereotips». El director també s'ha estrenat. Enguany és l'actor Pere Font.

Després de la d'avui encara hi ha funcions l'1, 4 i 6 de gener, també a les 6 de la tarda. Les entrades es poden comprar a www.elscarlins.cat o bé al punt d'atenció de la sala al carrer de Sant Miquel, 10 de dijous a dissabte (de 18 a 20 h).