Després de la solemne eucaristia dels 50 anys de la benedicció del temple de la Sagrada Família de Manresa celebrada el passat 9 de novembre, que va presidir el bisbe de Vic, Romà Casanova, i van concelebrar antics rectors, vicaris i altres sacerdots veïns, aquest diumenge, 29 de desembre, es va fer la cloenda de la celebració.

El pare abat de Montserrat, Josep Maria Soler i Canals, va presidir la missa de la festa major de la parròquia que va servir de cloenda d'aquests cinquanta anys. L'actual rector del temple és mossèn Joan Antoni Castillo.

La vinculació del Monestir de Montserrat amb la parròquia manresana és fruit de l'ofrena de la campana que va fer la comunitat benedictina el 16 d'abril de 1967 al temple, apadrinada pel matrimoni Jaume Bozzo i Maria Neus Roqué, i que va ser beneïda pel pare Reinald Maria Bozzo, monjo de Montserrat. És per això que la campana porta els noms de Montserrat-Reinald-Jaume i, que enguany, ha tornat a anunciar els esdeveniments de la parròquia amb la seva automatització.

La missa va tornar a ser molt participada per la comunitat parroquial i acompanyada en els cants pels Sostinguts pel so en el 30 aniversari del seu naixement a la mateixa parròquia.