Com en edicions anteriors, els organitzadors del Campi qui Jugui, el Saló de la Infància de Manresa, ofereixen aquest 2019 una sèrie de descomptes i abonaments per poder fer més assequible l'assistència en aquest certamen. Són unes bonificacions especialment pensades per a les famílies monoparentals i nombroses d'una banda, i per a les famílies més fidels al Campi per l'altra. El saló de la infància estarà obert del 27 de desembre al 4 de gener, al complex del Vell Congost.

Quan costa una entrada del Campi qui Jugui?

El preu d'una entrada senzilla per al saló és de 6 euros pels infants a partir de tres anys i de 2 euros pels infants de 12 a 36 mesos. Per a l'adult té un cost de 2 euros.

Descomptes i abonaments

  • Els infants amb família monoparental el cost de l'entrada és de 4 euros igual que els infants amb carnet de família nombrosa.
  • Amb la postal Campi o el carnet Imagina't, hi ha un descompte de 50 cèntims per a l'entrada d'infant i per a 2 acompanyants. La postal Campi s'ha fet arribar a casa dels infants.
  • Hi ha la possibilitat d'obtenir abonaments per a 3 dies a un preu de 15 euros pels infants i 5 euros pels adults. També hi ha un abonament de 5 dies a 20 euros pels infants i 8 euros pels adults. Així, aquests abonaments representen un estalvi de 3€ i 10 € respectivament per a cada infant.