L'Ajuntament de Manresa iniciarà dimarts que ve els treballs d'ampliació de la vorera de la car-retera del Pont de Vilomara, en el tram comprès entre el carrer de Mossèn Jacint Verdaguer i l'avinguda de Bertrand i Serra.

L'actuació té una durada prevista de quatre setmanes i forma part de les Actuacions en Espais de Vianants de Millora de l'espai públic 2019.

A causa de les obres es reduirà de dos carrils a un carril de circulació la carretera del Pont de Vilomara en el tram d'afectació de les obres. Es prohibirà l'estacionament en l'àmbit d'afectació i s'habilitaran itineraris de vianants.

La parada de transport públic urbà afectada per les obres es traslladarà al mateix carrer un cop passada la cruïlla amb el carrer de Sant Joan d'en Coll. Aquesta parada provisional la farà l'L1 Balconada. L'L8 Perimetral farà parada al carrer de Gaudí.

Tall de trànsit al Pica d'Estats

D'altra banda, dimarts, de 3 a 7 de la tarda; dimecres, de 9 a 11 del matí, i dijous, de 3 a 5 de la tarda, al carrer de la Pica d'Estats número 42 es tallarà el trànsit de vehicles entre els carrers Cadí i Sant Antoni Abat per obres.