Un total de 9.338 persones han visitat el Campi qui Jugui durant els 9 dies en què ha estat obert, entre el 27 de desembre i el 4 de gener. La xifra és superior a la de l'any anterior, que es va situar en 9.143 persones.

El dia amb més afluència de públic al Campi va ser dilluns dia 30 de desembre, amb 1.380 persones, seguit de dijous 2 (1.357) i divendres 27 (1.353), mentre que la tarda del 31 va ser la que va registrar menys visitants (518).

Com en els darrers anys, el Campi ha estat instal·lat al complex del Vell Congost del 27 de desembre al 4 de gener, de les 4 de la tarda fins a 2/4 de 9 del vespre (excepte el dia 31 de desembre, de 4 a 8 del vespre).

Una de les novetats és que s'ha apostat per seguir creixent cap a l'exterior amb una oferta d'activitats que incloïa: karts infantils i elèctrics, circuit de bicicletes, parc d'aventura amb tirolina, food trucks i espai per menjar i l'atracció de jumping per poder saltar fins a tocar els estels.

Activitats dins del Congost

Dins el pavelló hi ha hagut activitats com el laberint, el racó dels contes, un espai de realitat virtual, una pista americana, tallers de maquillatge i manualitats, la ludoteca, el joc de construcció Kapla, un room escape, així com un estand per aprendre l'elaboració del vi i un que, sota el nom de Ruta a Montserrat, lliurava uns passaports per anar timbrant les activitats que s'anaven realitzant, un record que els participants es podien endur a casa.

Per segon any consecutiu, l'espai del conte del Campi qui Jugui va acollir el taller «Xup xup de contes» organitzat pel Servei d'Atenció Integral (SAI) LGTBI de Manresa i pel Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) Montserrat Roig. Enguany s'han organitzat dues sessions.

A més, hi ha hagut un espai reservat a actuacions, on diferents entitats de la capital del Bages han fet les seves exhibicions, pel fet que l'eix d'animació d'enguany ha estat les festes i tradicions. Hi ha participat Manrusia van del Pal, Xàldiga, Casal Culturals Dansaires Manresans, els Tirallongues, i Esbart Cor de Catalunya, entre d'altres. D'altra banda, i gràcies al Club Patí, s'ha ofert l'oportunitat de practicar l'hoquei.

També cal destacar la participació d'IPA el dia 29 de desembre, en què cossos de seguretat van exposar els seus cotxes al pàrquing del Congost. L'Associació Campi qui Jugui va fer una recollida d'aliments per al banc d'aliments de Manresa.