El grau en Mestre d'Educació Infantil de la Facultat de Ciències Socials de Manresa de la UVic-UCC posa en marxa avui una nova edició del Cicle Obert de Conferències Educatives, que en aquesta ocasió es dedicarà a tractar temes vinculats amb l'art en l'àmbit educatiu. El cicle l'obrirà el mestre especialista d'Educació Artística Dimas Fàbregas, amb la conferència «L'art per capgirar l'aula», a les 6 de la tarda a la sala d'actes FUB1.

Fàbregas explicarà com la conversa a partir d'obres d'art contemporani pot servir per a l'aprenentatge curricular globalitzat.

El cicle continuarà el dia 28 de gener amb la xerrada «Les arts i els espais públics», a càrrec de l'artista Marta Ricart; el 26 de febrer amb el mestre especialista d'Educació artística Antoni Vila, que parlarà de «La revolució dels ulls»; i acabarà el 9 de març amb Montserrat Cortadellas, artista visual i plàstica, que pronunciarà la xerrada titulada «Lligam entre art i ciència». La programació forma part de la setena edició del curs Escoles Singulars.