482.960 €

Pavimentació de calçades: Aneto, Alcalde Armengou, Balconada, Cadí, Castellfollit, Circumval·lació, Creu Guixera, Dos de Maig, Font del Gat, Fra Jacint Coma i Galí, Josep Esteve, Narcís Monturiol, Països Catalans, Passeig de Pere III, Ctra. Pont de Vilomara, Riera Rajadell, Rosselló, Plaça Sant Jordi, Sant Llorenç de Bríndisi, València, Viladordis, Xup, Joan Jorba, Girona, Tortonyes i Sant Joan de Déu. S'han iniciat treballs a Sol i Bonsuccés.

310.373 €

Espais per als vianants: Rebaixos a 13 passos de vianants, amb l'adaptació de 25 guals a Aragó, Saleses, Indústria, Sant Fruitós, València, carretera de Sant Joan i Muralla del Carme. Millora de la pavimentació a la plaça de Fius i Palà i ampliació de les voreres als carrers Caputxins i Ferrer Vidal. S'han d'acabar els treballs de millora de la pavimentació de la plaça de Lluís Companys i l'ampliació d'un tram de la vorera de la carretera del Pont. Resta la millora dels espais de vianants al Circumval·lació.

109.537 €

Manteniment parcs infantils: Dipòsits vells, pl. Catalunya, parc de Sant Ignasi, parc de Josep Vidal, pl. Joan Farrés, Cardener, c. Sagrada Família, Josep Esteve, pl. de l'Amistat, parc Bruc, Saragossa, Sant Joan d'en Coll, parc de Ramon Estrada, Selves i Carner, pl. 8 de Març, Casa Caritat, Sant Magí, pl. i zona esportiva Cal Gravat, Reforma, pl. de la Pau, Comtals, Santa Clara, la Balconada (1) (2) (3), Font del Gat, Cintaires, Abat Oliba, Joan Brossa, Font dels Llops, Miralpeix, Fàbrica Blanca, pl. de la Música, Carrasco i Formiguera, Font dels Capellans, pl. de la Democràcia, la Talaia, ptge. de la Trieta, Creu Guixera, Comtessa Ermessenda, Josep Arola, Aneto i parc de les Homilies d'Organyà.