L'Associació de professionals sèniors al servei del territori, Gest!, ja forma part dels Amics d'Ampans. Es tracta d'un reconeixement a persones i entitats que mostren el seu compromís de col·laboració amb la missió de l'entitat, la plena inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual i amb necessitats de suport.

Gest va signar els Amics d'Ampans durant la visita que tota la junta va fer el mes de desembre al nou equipament del carrer Bernat Cabrera de Manresa, un servei de Centre Ocupacional i taller d'art que atén persones adultes.

Els membres de l'entitat van fer, prèviament, la reunió de tancament de l'any a les mateixes instal·lacions i posteriorment van compartir una bona estona amb les persones usuàries d'Ampans, que els havien preparat una visita al centre i una entrevista per conèixer millor la tasca de les dues entitats.

El president de Gest, Josep Sinca, va ser convidat al Concert de Nadal Amics d'Ampans per compartir amb el públic assistent al concert el reconeixement d'Ampans, i va declarar que formar part dels amics d'Ampans és un privilegi per a l'entitat que presideix.

Entre els seus objectius fundacionals, Gest ofereix assessorament de forma altruista a persones emprenedores, institucions públiques i privades, entitats sense afany de lucre, pimes i joves, per tirar endavant projectes en el territori. Convoquen el Premi Iniciatives de Desenvolupament Empresarial i organitzen la Universitat Catalana d'Estiu a Manresa.