La carretera de Santpedor quedarà properament tallada al trànsit per reparar un petit enfonsament de calçada que s'ha produït a l'alçada de la confluència del carrer Balmes i s'aprofitarà per millorar el clavegueram en un tram més pròxim a la plaça de la Creu.

Després que quedés senyalitzat amb tanques el desnivell de la calçada, es va comprovar que tot i que és al mig de la calçada no tenia el seu origen en una avaria de la xarxa de clavegueram. Segons ha explicat Aigües de Manresa, s'aprofitarà l'actuació per fer una reparació, de forma coordinada amb l'Ajuntament, d'un tram de clavegueram sobre el qual ja estava previst actuar.

Com que tallar la carretera de Santpedor suposa una afectació important a la mobilitat del sector s'ha optat per fer les dues obres coordinadament.

La carretera de Santpedor ja va estar tallada quatre setmanes a l'estiu per reparar un tram de clavegueram entre el carrer de la Creu Guixera i la plaça Mallorca.

A final de setembre hi va haver una nova fuita d'aigua a la plaça Mallorca després que el 24 de març n'hi hagués hagut una altra a la mateixa zona.