La PAHC del Bages s'ha manifestat aquest dijous al matí davant l'oficina de Banc Sabadell al passeig Pere III de Manresa per exigir lloguers socials per a tres famílies de la plataforma que viuen en pisos d'aquesta entitat bancària. A les 11 del matí s'han concentrat una vintena de membres de la plataforma davant les oficines de Banc Sabadell, a tocar de Crist Rei, per demanar lloguers socials.

Minuts després d'haver entrat a negociar amb els responsables de l'entitat a la ciutat, fonts de la plataforma han explicat que el banc s'ha compromès a estudiar els casos de les tres famílies, totes elles inquilines d'habitatges que són propietat de Banc Sabadell, i ha citat les persones afectades i representants de la PAHC a reunir-se el proper dimecres per parlar-ne.

D'altra banda, el primer desnonament d'aquest 2020 a Manresa, que era previst per a ahir al matí, va quedar suspès fins al maig, segons han informat fonts de la mateixa plataforma. Es tracta d'un habitatge al número 21 del carrer Hospital propietat de Sareb.