El canal medieval de la Sèquia i el parc de la Sèquia s’ha presentat aquest divendres al migdia a la fira internacional de turisme Fitur que fins aquest diumenge se celebra a Madrid.

L’acte s’ha dut a terme dins l’estand de Caminos Naturales, un programa del ministeri d’Agricultura i del qual en forma part el camí de la Sèquia. Aquest programa té com a objectiu treballar per a l’apropament de la població al medi natural, promovent el coneixement de la natura i els paisatges, així com el desenvolupament rural.

La presentació ha estat a càrrec de la Laia Muns, directora de la Fundació Aigües de Manresa-Junta de la Sèquia, el nom comercial de la qual és Parc de la Sèquia; i del director del Museu de la Tècnica de Manresa, Eudald Serra.

La fira Fitur rep cada any més de 142.500 professionals del món del turisme, i a més de 110.000 visitants de públic general. És considerat el punt de trobada global per als professionals del turisme, així com al fira líder per als mercats receptius i emissors d’Iberoamèrica. A la passada edició hi van participar més de 10.000 empreses de 165 països i regions diferents