L'equip Beta de l'institut Moianès de Moià; els Racionals de l'escola Oms i de Prat de Manresa; i els Cartesians de l'institut de Cal Gravat també de Manresa, van ser els guanyadors de cadascuna de les tres proves de la copa Cangur de matemàtiques que es van celebrar dijous a la Universitat Politècnica de Catalunya a Manresa.

La prova es va celebrar en format per equips. L'examen individual serà més tard. N'hi van participar 37, amb 260 estudiants de segon i tercer d'ESO de 20 instituts i centres d'ensenyament de les comarques centrals.

A Manresa es van fer tres proves. Els altres equips més ben classificats van ser l'equip Alpha de l'institut Jaume Callís de Vic; l'Epsilon del Ter de Manlleu; els Naturals del Mig Món de Súria; els Enters de l'institut Cardener de Sant Joan; els Lineals del Pius Font i Quer i els Cosinus de l'institut Castellet de Sant Vicenç.

Els millors equips disputaran la final catalana de la copa que se celebrarà el pròxim 5 de març al centre cultural La Torreta de la població de Montmeló.