La mort de la directora de la UPC de Manresa i regidora Rosa Argelaguet ha causat una forta consternació al Bages, i especialment al món universitari i el polític. Així, les xarxes socials també es van omplir de mostres de dolor i molts usuaris es van acomiadar d'Argelaguet a través de Twitter.

Entre la gent que va utilitzar les xarxes socials amb aquesta finalitat hi ha també diverses personalitats manresanes. És el cas, per exemple, de Jordi Valls, exalcalde de la capital del Bages que va comptar amb Argelaguet com a regidora. «Sort meva la d'haver pogut treballar junts i disfrutar de la seva alegria», piulava en conèixer la notícia.

Al mateix temps, la popular monja Sor Lucía Caram, molt activa a les xarxes socials, també va acomiadar-se públicament de Rosa Argelaguet definint-la com a «gran persona, excel·lent professional. Dona lleial, intel·ligent i sensible».

A banda de personalitats diverses de la Catalunya Central, altres organitzacions i usuaris han expressat el seu dolor per aquesta mateixa via.