La biblioteca de l'Ateneu les Bases mostra des d'ahir a la tarda una exposició amb les 16 obres que opten a convertir-se en el nou logotip de la Taula de Salut Mental de Manresa. Fins al 17 de febrer, la ciutadania pot votar la que prefereix dipositant una butlleta a l'urna que hi ha l'exposició o bé a la web de l'Ajuntament. Les obres les han fet usuaris dels serveis de salut mental ajudats per alumnes de l'Escola d'Art de Manresa.

Un jurat triarà l'obra que acabarà sent el logotip de la Taula de Salut Mental de les dues més votades per la ciutadania.

El procés per arribar als 16 logotips va iniciar-se amb una visita dels alumnes de l'Escola d'Art als diferents serveis participants: la Llar Residència la Sardana, el Club Social Mosaic, el Centre de Salut Mental d'Althaia i el servei Pre-Laboral d'Ampans. Posteriorment, les persones usuàries dels diferents serveis, amb el suport de l'alumnat de l'Escola d'Art, van crear els seus primers dissenys relacionats amb la Taula de Salut Mental, i a partir d'aquests dissenys, els alumnes de l'Escola d'Art van presentar una proposta de logotip als participants.

La Taula de Salut Mental de Manresa es constitueix com un espai de coordinació i de treball col·laboratiu entre tots els agents que treballen en salut mental a la capital del Bages per definir accions que permetin donar resposta i millorar la salut mental al territori. Actualment, funciona a través de sessions plenàries i amb comissions de treball que dissenyen, elaboren i executen projectes, accions o activitats amb relació a la salut mental que han estat consensuades en les sessions plenàries. Hi van assistir les regidores Mariona Homs i Mercè Tarragó.