L'exsecretari de Polítiques Educatives de la Generalitat, el manresà Antoni Llobet, ha estat nomenat adjunt a la direcció general de la FUB en substitució d'Imma Ubiergo, que es jubila després de 30 anys de dedicació a la institució universitària manresana.

Llobet, que va ser número 2 de la conselleria d'Ensenyament durant la presidència de Carles Puigdemont -del gener del 2016 al juliol del 2017 -, mantindrà el càrrec de responsable del Centre d'Innovació i Formació en Educació del campus Manresa de la UVic-UCC, que assumeix des del juliol de 2018, i hi afegirà la coordinació del Campus Professional i altres encàrrecs de gestió. La seva incorporació serà progressiva durant els propers mesos. Llobet també ha estat director general de Centres Públics, delegat territorial i regidor d'Ensenyament i Universitats de l'Ajuntament de Manresa.

Les seves funcions no seran estrictament les mateixes que les d'Ubiergo ja que s'ha aprofitat el canvi per fer una reorganització interna de responsabilitats aprofundint en la separació de les tasques de gestió de les acadèmiques.

Llobet també ha estat director general de Centres Públics, Secretari de polítiques educatives del departament d'Ensenyament i delegat territorial a la Delegació Territorial d'Ensenyament a Barcelona Ciutat. També va ser regidor d'Ensenyament i Universitats de l'Ajuntament de Manresa.

Imma Ubiergo es jubila després de treballar a la FUB des del 1990, quan la institució va posar en marxa els estudis d'Infermeria. Al llarg de tres dècades, ha compaginat la docència amb tasques de gestió, entre les quals destaca la direcció de l'Escola de Ciències de la Salut entre el 2002 i el 2013 i el càrrec d'adjunta a la direcció general de la FUB, des del 2014 fins a l'actualitat. Va ser en l'exercici d'aquest càrrec que va participar directament en el procés de federació de la FUBages amb la FUBalmes, que va culminar amb la creació de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.