La Llar Sant Joan de Déu de Manresa ha acollit aquesta tarda un espectacle de circ i un altre de teatre que han servit per mostrar el poder que tenen les arts escèniques per a la transformació i la inclusió social.

Els primers a pujar a l'escenari han estat un grup d'infants i adults residents a la Llar, dins del programa d'acollida de persones refugiades. Ho han fet de la mà de Kanaya Circ, una associació nascuda a l'Ateneu Popular 9 Barris que treballa la part més social i educativa d'aquesta art escènica. Tots junts han mostrat el resultat d'un taller de circ que han estat fent al llarg dels darrers mesos.

A continuació, s'ha pogut veure l'obra de teatre titulada "Si queremos, sí se puede", interpretada per Cuspicus, un grup de teatre del Club Social Mosaic que està format per persones amb transtorn mental i diversitat funcional.

A la mitja part, l'Obra Social de Sant Joan de Déu ha presetat la propera edició de la Magic Line, la caminada solidària que es farà a Barcelona el proper 1 de març.

La Fundació Germà Tomàs Canet és una entitat sense ànim de lucre vinculada a l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu. A Manresa porta a terme diferents projectes, entre els quals el programa d'acollida de persones refugiades i Mosaic, que treballa per a la inclusió social i laboral de persones amb transtorn mental.