Les tres funeràries de Manresa són inserides en grans grups empresarials: Fontanova a Áltima, Funerària del Bages a Interfunerarias i Fontal a Mémora.

En el cas de Fontal, el 1992 va ser comprada pel grup espanyol Eurofuneraria i el 1997 va passar a la companyia Stewart, amb seu a Miami.

El març del 2002, Regió7 va informar que Fontal canviava de propietari i passava a mans d'un consorci empresarial anomenat Intur, liderat per la constructora Acciona, que irrompia en el mercat funerari per mitjà de l'adquisició del 85 % d'Euro Stewart, filial espanyola de la funerària nord-americana SCI. L'octubre del 2006, Intur, propietari de Fontal, canviava de nom i passava a anomenar-se Mémora.

El 2008, Acciona va acordar vendre al fons britànic 3i Group la seva participació del 75% en el capital social de Mémora Inversiones Funerarias per 225 milions d'euros, segons va informar la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors. En concret, el preu pactat equivalia a un valor total de la companyia de 330 milions d'euros. Caja Madrid també va vendre a 3i el 25% restant.

El 2016 es va fer públic que el fons d'inversió britànic 3i havia posat a la venda Mémora i que l'operació es plantejava enmig del debat polític sobre la remunicipalizació de serveis funeraris, que van ser privatitzats al seu dia.

El fons de pensions Ontario Teachers', que gestiona els estalvis de més de 300.000 professors canadencs en actiu i jubilats, és qui va adquirir el 2017 el grup funerari Mémora, dintre del qual està inserida la manresana Fontal.