UManresa reunirà el proper 1 d'abril 236 estudiants del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Educació Infantil de sis centres del Bages, el Vallès Occidental, el Baix Llobregat i el Maresme, en el Congrés de Ciència a les primeres edats. Aquesta és la segona vegada que el campus Manresa proposa una activitat com aquesta, que té com a principals objectius convertir-se en un punt de trobada d'estudiants de formació professional superior d'Educació Infantil d'arreu de Catalunya i ser un espai de reflexió sobre el treball d'experimentació i introducció a la ciència a les primeres edats.

Enguany seran més els centres que hi han volgut participar, i a més dels dos centenars d'estudiants hi prendran part una quinzena de professors dels instituts Lluís Companys de Ripollet, Guillem Catà de Manresa, Severo Ochoa d'Esplugues de Llobregat, Joan Coromines de Pineda, l'Escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet i el Campus Professional UManresa. Tot i haver-hi altres centres interessats, la inscripció s'ha tancat perquè totes les places estaven cobertes.

Hi haurà ponències, una fira d'experimentació, i presentació d'experiències per part de mestres centrades en art i ciència.