El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, i el secretari d'Igualtat, Migracions i Ciutadania, Oriol Amorós, inauguraran avui el nou Servei d'Intervenció Especialitzada (SIE) de Manresa, ubicat a la Muralla del Carme.

Aquest recurs disposa d'un equip multidisciplinari de professionals format per persones titulades en psicologia, psicologia infantil, treball social, educació social i dret, que ofereix atenció integral durant el procés de recuperació i reparació a dones en situació de violència masclista i també als seus fills i filles a càrrec.

La inauguració es farà aquesta tarda, a 2/4 de 6, al nou espai situat al número 22-24 de la Muralla del Carme, l'edifici d'oficines que hi ha davant de Can Jorba.

El vicepresident Aragonès va ser a Manresa el 2018, en l'acte institucional del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. Durant el seu parlament, aquell 23 de novembre, el republicà va atacar els qui consideren la dona «una possessió» i va demanar treballar «en l'educació i els canvis dels valors socials en què se sustenta el masclisme». Aragonès va celebrar que el manifest el llegís una alumna i va apel·lar al jovent per posar fi al masclisme.