Aquest dimecres a la nit es va emetre el programa «Auténticos» de la Sexta, que va ser gravat al teatre Kursaal de Manresa el passat novembre. Alberto Chicote es va infiltrar en una classe de teatre per sorprendre a la manresana Montse Soldevila, que pateix una discapacitat intel·lectual, però que això mai l'ha aturat per aconseguir el que vol: aspira a convertir-se en una actriu i accedir al grau d'arts escèniques de l'Escola d'Arts Escèniques de Manresa.

Soldevila no s'esperava trobar-se al xef Chicote i es va quedar completament descol·locada al veure'l, però molt contenta per poder conèixer en persona al presentador. Al final del programa, la manresana esperava el veredicte de les proves per accedir al grau d'arts escèniques, i l'actor Francesc Orella és l'encarregat de dir-li a Soldevila que ha estat acceptada el proper curs.

Alberto Chicote, que s'ha fet popular pel programa "Pesadilla en la cocina", que ja ha finalitzat la setena temporada, on el conegut xef intenta ajudar a reflotar negocis de restauració que passen per un mal moment, i on ha destacat per la mala bava amb què tracta sovint els seus responsables. En el programa "Auténticos" es pot veure una faceta molt diferent del xef on ajuda a persones amb discapacitat a complir els seus somnis.