Aquest passat dijous 27 de febrer, al restaurant El Graner, va tenir lloc el 12è torneig de Carcassone de la Llum organitzat pel Club del Joc del CAE, on van participar 32 persones. El torneig va iniciar-se a les 9 del vespre i va finalitzar a mitjanit.

Una de les novetats d'aquesta 12a edició va ser l'expansió Manressonne, creada pel Club del Joc . El torneig es va desenvolupar amb partides de 4 jugadors amb 3 rondes de partides amb una durada màxima de 40 minuts cada partida.

Finalment, Miquel Jornet es va endur la victòria final, seguit per Roger Canyadell i Núria Casanovas. D'acord amb el nombre de participants, el Miquel i el Roger obtenen plaça per poder participar al campionat estatal de Carcassonne que es farà a Madrid a primers d'estiu.

El Torneig de Carcassonne és una de les activitats que el CAE aporta al programa d'actes de les Festes de la Llum des del 2009, l'any en què el CAE en va ser l'entitat administradora. Al llarg d'aquests anys, el torneig s'ha anat consolidant en el calendari lúdic, no tant sols de la ciutat, sinó de la Catalunya Central. En les edicions dels darrers anys, gairebé el 50% de participants són de fora de Manresa, amb participants procedents de Sallent, Balsareny, Gavà, Barcelona, Rubí, Sant Vicenç dels Horts o Sant Andreu de la Barca.

Per a l'organització del torneig, el CAE té la col·laboració de La Disfressa i de Devir, l'empresa editora del joc. A través de la web del CAE es pot accedir a tota la informació del torneig i les classificacions finals.