La Fundació del Convent de Santa Clara que dirigeix sor Lucía Caram fa una crida urgent per poder mantenir els projectes d'habitatge: la residència per a persones sense sostre i els 22 pisos on acull persones en situació d'extrema vulnerabilitat. Asseguren que «estem molt pitjor que en el que creiem era el punt més greu de la crisi, i malgrat això, no tenim més ajudes, i fins i tot algunes que eren fixes, han caigut els últims mesos».

La fundació posa en marxa una campanya per aconseguir mil persones que aportin 100 euros l'any i mil que n'aportin 10 al mes. Les que puguin fer aquest esforç, han de contactar amb Josep Ribera Ferrer a josep@fundaciodelconventdesantaclara.org, al 93 873 49 28 o visitant-lo a la Residència Rosa Oriol, a la Cra. de Vic 183.

Avisa que «la realitat de la gran quantitat de persones que al nostre entorn han perdut la feina, que fugen de la guerra i de la misèria, i de joves que es troben a la intempèrie, sense possibilitat de sobreviure, ens preocupa. Però a més ens angoixa que a dia d'avui, entre nosaltres, al Km0, a Manresa, tinguem famílies que tenen ordres de desnonament i altres tantes vivint en pisos en situacions d'alt risc i perill, sense aigua ni llum, amb condicions d'humitat que fan que l'espai no sigui bo per a la salut, amb finestres i portes trencades...» Per això fa «una crida urgent, greu, corresponsable, suplicant, perquè ens ajudeu a ajudar, a evitar que hi hagi situacions d'extrema pobresa i sobretot que hi hagi nens i ancians que es vegin en situació d'extrem perill per la seva vida, la salut i dignitat».