L'Associació Cultural Casa d'Andalusia a Manresa organitza la 36a edició del Dia d'Andalusia a la ciutat amb un programa farcit d'activitats per al cap de setmana.

Dissabte a les 12 del migdia, tindrà lloc a la biblioteca del Casino l'acte institucional. Constarà d'una conferència, el cant dels himnes d'Andalusia i Catalunya a càrrec del cor de l'entitat, Los Cabales, i es farà un brindis. La conferència «Andalusia i el dret a decidir» anirà a càrrec de la senadora Pilar González Modino.

A les 7 de la tarda, al Palau Firal començarà el festival dels Dia d'Andalusia. Hi haurà la tradicional trobada de les escoles de ball del Bages, en total més de dos-cents alumnes amb els seus professors. A més, tindrà lloc un espectacular desfilada de moda flamenca a càrrec de Només Tu i actuació especial del grup jove Niño Remedio y sus Compadres.

Diumenge a 2/4 de 12 del matí a l'església de Crist Rei missa rociera-flamenca oficiada per mossèn Estanislau Corrons amb Cristian Cosano, Manuel Campos, Paco Galán i el cor rociero Los Cabales. A les 2 de la tarda, dinar de germanor al Palau Firal i fi de festa amb l'escola de guitarra, Los Cabales, Karla Show i Manguara en concert.