A l'entorn de mil cent persones han respost fins ara l'enquesta plantejada per l'Ajuntament de Manresa per recollir informació que faciliti la implantació a la ciutat d'un nou sistema de gestió de residus.

En un comunicat, l'Ajuntament assegura que el procés participatiu per implantar el nou sistema de gestió de residus a Manresa «està despertant molt interès entre la ciutadania».

Assegura que «la bona arrencada» de la campanya informativa s'està fent palesa a través de la participació en l'enquesta que proposa a l'enllaç www.manresa.cat/residus, en la qual es demana a la ciutadania sobre els seus hàbits pel que fa als residus i altres qüestions «que ajudaran a perfilar el model, els horaris i els sistemes de recollida».

De moment, ja hi han participat 1.093 persones. L'enquesta estarà disponible a la web fins al 31 de març, així que previsiblement la xifra serà significativament superior i aportarà una base de dades que seran tingudes en compte durant el procés.

Aquests dies, quatre persones també estan fent enquestes personals a peu de carrer per valorar l'opinió de la ciutadania. També s'ha començat a difondre un vídeo per animar la ciutadania a participar-hi.