El número de persones ingressades a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa a causa del coronavirus s'ha disparat les últimes hores. Són 214 els pacients que hi ha al centre sanitari manresà, aquest dilluns. Són una setantena més que no pas els que hi havia diumenge. Això és degut a que s'han disparat els casos positius un cop s'han sabut els resultats.

També contrasta el número de morts. Aquest dilluns n'hi ha hagut 6. Diumenge una persona va morir pel Covid-19. Amb aquests ja són 45 els decessos que s'han acumulat les dues darreres setmanes.

La Fundació Althaia té en aquests moments 105 professionals confinats per haver estat en contacte amb persones amb el coronavirus o ser casos sopitosos. D'aquests, 69 han donat positiu al test.

A la Fundació Sant Andreu Salut, hi ha aquest dilluns 15 persones ingressadses a la unitat d'aïllament de l'Hospital de Sant Andreu. Entre aquestes n'hi ha que han donat positiu pel coronavirus, altres que presenten símptomes i qui espera els resultats de les proves.

Hi ha 24 treballadors de Sant Andreu que estan confinats preventivament en ser casos sospitosos.