UManresa ha allargat el període d'inscripció al curs de curta durada en humanitats que impartirà Oriol Junqueras a UManresa-FUB amb l'enunciat «Arrels del pensament contemporani occidental».

El curs ja té més d'un centenar d'inscrits, però amb l'actual situació a causa de la pandèmia del coronavirus i per facilitar que tothom qui vulgui pugui fer aquesta preinscripció, es manté el canal de sol·licitud de plaça obert, de moment.

La previsió és que un dels grups comenci el 16 d'abril i l'altre el 21 d'abril, però tot està condicionat a com evolucioni la crisi del coronavirus. UManresa recorda que omplir la sol·licitud de preinscripció no garanteix la plaça al curs. Les persones que puguin optar a la matrícula rebran un correu electrònic de confirmació.

El curs té places limitades. Atès el límit de places disponibles, es donarà prioritat als alumnes i exalumnes de grau i formació contínua d'UManresa.

Donat que alguns del conceptes que cimenten el pensament filosòfic, social i intel·lectual contemporani del món occidental tenen la seva arrel en modes de pensament que s'han forjat en diverses èpoques al llarg de la història, l'objectiu del curs és acostar el participant als corrents filosòfics que han portat el pensament occidental al seu actual paradigma.