Els centres gestionats per la Fundació Althaia de Manresa acumula 582 altes, 25 més que no pas aquest diumenge, de persones amb el coronavirus. Aquest dilluns hi ha hagut 4 persones que han mort i que s'ha confirmat que tenien la Covid-19. D'aquesta forma ja són 117 els decessos acumulats que hi ha hagut a Althaia des que va començar la pandèmia. Aquest dilluns l'Hospital de Sant Andreu ha confimat dues morts més, amb la qual cosa als hospitals de Manresa la xifra de traspassos ja se situa en 129.

La Fundació Althaia gestiona l'Hospital de Sant Joan de Déu, el Centre Hospitalari i la Clínica de Sant Josep. Als tres centres hi ha pacients ingressats amb coronavirus. En total aquest dilluns eren 223. Ha superat la xifra dels 200 després que divendres passat es confirmés que hi havia 192 ingressats. Dissabte va pujar a 228. Diumenge eren 227 i aquest dilluns han tornat a baixar als 223.

La Fundació Althaia té 102 professionals confinats, dels quals 97 han donat positiu al test del coronavirus.

A l'Hospital de Sant Andreu hi ha aquest dimarts 75 ingressats a les unitats d'aïllament del centre assistencial amb la Covid-19 o bé que presenten símptomes de la malaltia. Aquest dilluns han mort 2 persones a causa del coronavirus, amb la qual cosa ja són 12 els traspassos acumulats des que es va iniciar l'epidèmia. N'hi ha 9 més que no s'han pogut confirmar que fos a causa del virus.

Sant Andreu té 43 professionals confinats al seu domicili que han donat positiu a la prova, i 7 de pendents del test.