L'actual situació de confinament ha fet replantejar als organitzadors de la Fira de l'Estudiant de Manresa l'edició d'enguany del certamen, prevista entre aquest dimecres, 15 d'abril, i el dissabte 18, i en lloc de fer-la presencial al Palau Firal han apostat per concentrar i oferir tota la informació a través d'una pàgina web.

A partir de demà, a http://firaestudiant.cat els estudiants del Bages, Berguedà, Moianès i Solsonès i les seves famílies que aquest any han de prendre una decisió sobre el seu futur educatiu podran consultar els itineraris formatius, orientar-se i accedir al Campus Universitari de la Catalunya Central i de la resta d'universitats catalanes.

A més, també s'ha preparat un llibret telemàtic que recull l'oferta dels itineraris formatius 2020-2021, accés a les jornades de portes obertes virtuals i informació pel que fa a beques, formació professional dual, mobilitat internacional, formació d'adultes, etc. L'experiència permetrà als visitants obtenir pràcticament la mateixa informació i assessorament que la fira oferia els darrers anys.

La Fira de l'Estudiant és un certamen organitzat per l'Ajuntament de Manresa, el Consell Comarcal del Bages, el Consell Comarcal del Berguedà, el Consell Comarcal del Solsonès, la Fundació Lacetània i els Serveis Educatius del departament d'Educació de la Catalunya Central, entitats impulsores de l'esdeveniment, aposten per reforçar la presència de la fira a internet en aquestes mateixes dates.