Manresa Turisme va iniciar ahir una campanya online per donar a conèixer noves propostes de tallers i activitats en família que tindran continuïtat després del període de confinament. L'acció, que es difon des de les xarxes socials de Manresa Turisme i s'executa a través d'Instagram, consisteix en primer lloc a proposar un tour virtual a les famílies descarregant-se l'app gratuïta IziTravel, ciutat de Sant Ignasi.

A partir d'aquests tours, cada setmana, durant 3 setmanes, la proposta es centrarà en una temàtica i estarà formada per un Quiz (prova) durant 4 dies (de dilluns a dijous), que es podrà respondre amb continguts que trobaran a l'audioguia i una manualitat vinculada a la temàtica que es penjarà divendres.

Tots els que participin al Quiz durant els 4 dies (durant una de les tres setmanes) tindran una visita guiada gratuïta per als membres del nucli familiar. Pel que fa a la manualitat proposada, les famílies que les facin i les comparteixin a xarxes tindran un obsequi. A més, un cop acabi el confinament, les podran portar a l'Oficina de Turisme i s'organitzarà una petita mostra.

Una de les propostes que Manresa Turisme volia engegar aquest 2020 és disposar de tallers i activitats familiars, i aquesta campanya pretén ser una petita mostra que es desenvoluparà per poder-la dur a terme de manera presencial.

Pel que fa a les temàtiques proposades, la setmana del 20 d'abril serà el modernisme; la setmana del 27, Sant Ignasi de Loiola; i la setmana del 4 de maig, sobre l'època medieval.