Les comunitats islàmiques de Manresa, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Vicenç de Castellet, Sant Fruitós de Bages i Santpedor van donar material de protecció a la Fundació Althaia per als professionals sanitaris. En concret, van lliurar 3.200 mascaretes, gairebé 50 litres de gel hidroalcohòlic i cent unitats de peücs antilliscants. Tot plegat per un valor de 15.800 euros.

El lliurament es va fer amb la presència d'Albert Estiarte, director d'Activitat Mutual Privada i adjunt a la Direcció General d'Althaia, i d'Alba Vall, infermera i responsable de coordinar les donacions que arriben a Althaia.

Abdellah Ahnari, president de la comunitat islàmica del Bages des del 2015, va explicar que quan es van assabentar de la crida d'Althaia per obtenir material van decidir fer un acapte entre les comunitats islàmiques i el resultat és el que es va poder lliurar dimecres.

Els membres de la comunitat islàmica van posar en relleu la feina que estan fent els sanitaris.

Estiarte va destacar el fet que la lluita contra el coronavirus és una lluita de tots i va agrair les aportacions que, segons va dir, ho demostren.