«Ningú ha imposat ni ha claudicat, és un acord consensuat», aquesta és la resposta de l'alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, de Gent fent Poble, a l'acusació del PSC de Manresa de forçar l'Ajuntament veí a renunciar a l'ús hoteler al parc tecnològic «perquè no li vam deixar fer la tupinada de posar un pàrquing de camions amb gasolinera a tocar de l'Agulla».

Batanés ha afirmat que l'àmbit de l'Agulla en conjunt, consorciat entre els municipis de Sant Fruitós de Bages i de Manresa, admet l'ús hoteler i, per tant, aquest és l'aspecte rellevant i un dels molts punts positius del consens assolit entre els dos municipis. I l'alcalde explica que «l'ús hoteler no s'ha considerat dins del Parc Tecnològic perquè com a Consorci de l'Agulla hem fet un treball global en benefici de tots i no només pensant en Manresa com sembla que voldria el Sr. Felip González del PSC».

«Més enllà del propi interès»

Assegura que «la virtut de Junts per Manresa, d'ERC i de Gent fent Poble ha estat aquesta, prendre acords més enllà del propi interès de cada municipi. Aquesta vegada, mal que a algú li pesi, ningú s'ha imposat a l'altre. Ha estat un treball de consens».

Batanés recorda al portaveu socialista manresà que la «tupinada de posar un pàrquing de camions amb gasolinera» va ser aprovada «amb els vots a favor del PSC de Sant Fruitós de Bages quan governàvem junts. Per tant entenc que es tracta també de la 'tupinada' de la Cristina Murcia del PSC de Sant Fruitós».

I afegeix, «quant als múltiples i diversos desqualificatius del Sr. González cap a la meva persona i les accions del govern municipal de Gent fent Poble a Sant Fruitós de Bages, tan sols dir-li que crec que el que li sap greu és no estar empadronat a Sant Fruitós de Bages, però que no es preocupi que si ve serà benvingut».

Demana que es disculpi

Per acabar, assegura que «per afrontar la crisi de la Covid-19 hem posat a l'abast dels nostres ciutadans i d'ajuts socials gairebé 800.000 euros en una primera fase i per tant en aquest cas sí que li demano que es guardi la demagògia barata de les mones i les roses i demani disculpes».