La Fundació Althaia ha informat avui que hi ha hagut una nova víctima mortal a causa de l'epidèmia, el que eleva fins a 158 les comptabilitzades per la institució sanitària manresana a causa de la Covid-19.

La bona notícia és que tant el nombre d'ingressats confirmats de coronavirus com els que estan pendents de la realització o dels resultats de la prova continua baixant.

Avui són 64 les persones ingressades positives de Covid-19, quatre menys que el dia anterior, i hi ha una vintena de pacients pendents de la confirmació o no de que pateixen la malaltia. Divendres eren una trentena. Cal tornar a recordar que Althaia ha tingut prop de tres-cents ingressats positius.

Una altra dada positiva és la de les 899 altes acumulades fins ara, quatre més que el dia anterior.

Pel que fa a Sant Andreu, el darrer recompte mostra 101 persones ingressades per Covid-19 a les diferents unitats d'aïllament de l'Hospital de Sant Andreu. 4 persones que fa uns dies havien donat postiu Covid-19, han obtingut avui el resultat del darrer PCR realitzat que ha donat negatiu, per la qual cosa, se les ha traslladat fora de les unitats d'aïllament per Covid-19 de l'Hospital de Sant Andreu.

Durant el dia d'avui no hi ha hagut cap nou ingrés ni s'ha donat cap alta a domicili. Malauradament ha mort una altra persona ingressada per Covid-19 i ja són 51.

D'altra banda, hi ha 12 treballadors de l'Hospital de Sant Andreu que han donat positiu de Covid-19 i es mantenen a casa. I ja no hi ha cap treballador que estigui a casa de manera preventiva pendent de realitzar el test o de rebre resultats.

La Fundació ha volgut deixar constància que divendres es va produir un error en la recopil·lació de dades de persones ingressades a les unitats d'aïllament de l'Hospital de Sant Andreu. N'hi havia 105, en comptes de 98 com es va comunicar.